Welkom

De zespersoons appartementen stralen de rust uit van zee en het strand en heeft een natuurlijke inrichting. Vanuit de kamer en de keuken heeft u uitzicht over ons weiland dat begraasd wordt door paarden. De openslaande deuren in de zitkamer bieden ruimte aan een terras op het zuidoosten.

Het terras van appartement de zeevonk

Toegang minder validen

Bij het bouwen van de appartementen zijn minder valiednen personen in act genomen zo zijn de appartementen gelijkvloers zijn deze heel geschikt voor minder valide mensen en rolstoelgebruikers. De deuren zijn extra breed zodat ook met rolstoel het appartement goed toegankelijk is.

Bloemenvelden Oosterweg Callantsoog

Omgeving

bloem Kooijbos callantsoog

De appartementen bieden met haar prachtige uitzicht en haar rustige omgeving een uitgelezen kans even geheel te onthaasten, een heerlijk boek te lezen of gewoon lekker niets te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk het strand te bezoeken, op ongeveer 1,5 km afstand of de natuurgebieden rondom de camping.

Het Zwanenwater

Het beroemde Zwanenwater is binnen fietsbereik. Het bijzondere landschap van Het Zwanenwater wordt gevormd door een hoog en droog gebied, afgewisseld door een nat, zilt gebied waar zelfs moerasvorming te zien is. Zeer bijzondere plantensoorten, waaronder zeldzame orchidee├źn kun je hier vinden.

bloem Zwanenwater callantsoog

Voorzieningen

Wij zijn trots op de nette staat van onze voorzieningen

Onze appartementen hebben de volgende voorzieningen

Tarieven

De huidige tarieven en de mogellijkheid om te reserveren vindt u op: Homeaway

Contact

Oosterweg 1
1759JB
Callantsoog